top of page

Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jou bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door mij weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/ leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kun je hier last van hebben? 

Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achtergebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat die entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen. Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden. Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in B.V. slaap stoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koud wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio vanzelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt. Een analyse maken van wat erin een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om order op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voel, weten, zien en horen, salie, wierook en gebruik van de pendel en andere manieren. Iedereen gebruikt zijn eigen expertise om zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren of contact te maken met de entiteit/ overleden.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grote van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren. Je kunt een afspraak maken via contact, voor een huisreiniging. Kosten voor de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met de grote van het huis en afstand naar uw huis.

bottom of page